Fogyassz egészséggel

Rakott cukkini

2016. május 22. 21:42 - RagóPisti

cukkini2.jpg

Nem tagadom, nagyon szeretem a rakott ételeket. Legyen az brokkoli, karfiol, tök, vagy épp cukkini. Egyszerű, gyors, és nagyon finom. Ráadásul a diétánkba is bőven belefér.

A recept végtelenül egyszerű. A csirkemellet kockázom, és só, valamint bors kíséretében olívaolajon készre pirítom. A cukkinit sózom, és némi kaporral ízesítem. Érdemes kicsit várni, mert a sótól elég sok levet ereszt. Utána olajon kicsit átpörgetem, de nem csinálom készre, hisz a sütőben lesz ideje teljesen puhára sülni. A bulgurt elkészítem, és már csak össze kell rakni a dolgokat. Cukkini, bulgur, csirke (persze mindenki úgy rétegez, ahogy jónak látja), és a tetejére a sajt. Extraként gombafejek lettek "beletűzve", és így repült a sütőbe. Egyszerűen mennyei! Ami pedig az értékeket illeti, 5,7g zsír, 9,1g szénhidrát, és 26,5g fehérje. Mondhatni tökéletes. :) cukkini.png

Szólj hozzá!
Címkék: Receptek

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyasszegeszseggel.blog.hu/api/trackback/id/tr138739246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása